Задна корица
Погледни внатре

VIP нови колумни на Лелја Сабит

500 ден.

Има залиха

Категории:

Во нејзините ИЗЛОГ колумни секогаш го купувате тоа што Ви се продава. Без скриени фалинки, без лажни претензии, без лажна љубезност, без лицемерни четки и без извештачени додворувања или реклами. Но, секогаш културно и со восхитувачка елеганција на јазикот и зборот, изрази на нејзината природна аристократија.

Д-р Каролина Атервуд

Година на издавање

2015

ISBN

978-9989-32-812-1

Странци

277

Автор

Лејла Сабит

Издавач

Култура