Back Cover
Види повеќе

Ученикот на ренџерот 2 – Мостот во пламен

350 ден. 200 ден.

In stock

Долго очекуваното продолжение на мега популарниот серијал за млади, во кое Вил и Хорациј ги продолжуваат своите авантури во обид да го одбранат кралството Аралуен од мрачниот господар Морграт. Но овој пат, тој се враќа посилен од било кога. Вил и Хорациј ќе се соочат со најголемиот предизвик во нивните животи…

Година на издавање

2015

ISBN

978-9989-32-822-0

Странци

350

Автор

Џон Фланаган

Издавач

Култура