Задна корица
Погледни внатре

Тука околу нас

220 ден.

Има залиха

Категории: ,

Се случува сето она што го нарекуваме живот, но ние никако не успеваме да влеземе во него, а уште помалку, да ми ја најдеме – смислата. Мора да ги отвориме очите, да ги согледаме вистината, љубовта, алчноста, достоинството, амбицијата, самопочитувањето, мудроста и сите оние суптилни котелци, од кои е исткаено нашето сложено човечко битие.

Година на издавање

2011

ISBN

978-9989-32-657-8

Странци

238

Автор

Наташа Андееска- Мијалкова

Издавач

Култура