Погледни внатре

Трнлива вистина

490 ден.

Има залиха

Категории: , ,

Рејчел и Роуз, сега жени со возрасни деца, конечно се соочуваат со судбината што ги прогонува речиси половина век кога беа заменети во болницата. Она што сега им се заканува може целосно да им го загорчи животот и да ги открие длабоко скриените тајни…

Година на издавање

2018

ISBN

978-9989-32-944-9

Автор

Ејлин Гоуџ

Издавач

Култура