Задна корица
Погледни внатре

Тајните сестри

420 ден.

Има залиха

Категории: , ,

Тие го знаеја неговото име, човекот кој се обиде брутално да ја силува дванаесет годишната Маделин …во хотел на баба и… Сметаат дека можат да ја предвидат неговата судбина… и чуваа една тајна. Но сега таа тајна може да ги однесе во гроб.

Година на издавање

2016

ISBN

978-9989-32-837-4

Страници

354

Автор

Џејн Ен Кренц

Издавач

Култура