Погледни внатре

Тајните на мажените жени

420 ден.

Има залиха

Три најдобри пријателки.
Три совршени бракови.
Но, дали работите се такви
какви што изгледаат?

Тајните на мажените жени е роман исполнет со предизвиците на модерните брачни врски и го поставува прашањето: колку добро можеме да ги познаваме нашите сопрузи, нашите пријатели, па дури и себеси?
Кога сопругот на Џил ќе открие дека не може да има деца, нивниот брак полека ќе почне да се распаѓа, а Џил не знае како да го поправи. Разочарана, таа бара утеха кај своите пријателки: жестоката Ли, со својата моќна кариера и со семејство кое ја обожава и едноставната Венди, која има совршен брак на кој секоја жена би ѝ завидувала.
Животите на Ли и на Венди изгледаат совршени. Но, под површината се наоѓаат огромни тајни што можат да го расипат нивното пријателство.
Ли е уморна од сопругот што постојано останува дома и бара возбуда – надвор од брачниот кревет. Венди, и по седумнаесет години брак, не може да сфати дека нешто недостасува во нејзиниот живот.
Бидејќи Џил е длабоко вовлечена во односите на своите пријателки, таа се соочува со сопствено искушение: еден интригантен странец, чиј добар изглед и шарм ѝ предизвикува моментална заинтересираност.

Формат

13,5 х 20 см.

ISBN

978-608-262-049-7

Страници

303

Година на издавање

2019

Автор

Керол Мејсон