Back Cover
Види повеќе

Супер таен проект

250 ден.

In stock

Оваа година во Глушфорд се одржува престижниот натпревар „Глувци за наука“. Сестринството „Теа“ учествуваат со посебен автомобил, но ќе мора да внимаваат на девојките од „Ванила“, кои прават сè за да ги саботираат!

Година на издавање

2018

ISBN

978-9989-32-931-9

Автор

Теа Стилтон

Издавач

Култура

Серијал

Теа Стилтон