Погледни внатре

Супер таен проект

250 ден.

Нема на залиха

Оваа година во Глушфорд се одржува престижниот натпревар „Глувци за наука“. Сестринството „Теа“ учествуваат со посебен автомобил, но ќе мора да внимаваат на девојките од „Ванила“, кои прават сè за да ги саботираат!

Година на издавање

2018

ISBN

978-9989-32-931-9

Автор

Теа Стилтон

Издавач

Култура

Серијали

Теа Стилтон