Back Cover
Види повеќе

Со љубов од Барселона

299 ден. 239 ден.

Нема на залиха

Категорија: ,

Од Холивуд Хилс до улиците на Барселона, од бујни лозја и винарски визби до најексклузивните домови
во Европа, дозволете Елизабет Адлер да ве одведе на едно незаборавно патување.
Биби Фортуната беше најпосакувана жена во градот: пејачка, актерка и славна личност. Пред две години
таа беше уапсена под сомневање за убиство на нејзиниот љубовник и неговата нова љубовница, која исто така ѝ беше најдобра пријателка на Биби.
Биби беше вест на насловната страница на начин на кој нејзините публицисти никогаш не можеле да замислат. Но, полицијата никогаш не ја докажа нејзината вина и таа беше ослободена. Иако ослободена, таа сè уште беше под сомнеж. Биби замина за Барселона, каде што едноставно исчезна.
Исполнета со познатиот стил на Елизабет Адлер, бујни описи, извонредни места, луксуз…

Година на издавање

2017

ISBN

978-9989-32-919-7

Автор

Елизабет Адлер

Издавач

Култура