Back Cover
Види повеќе

Снежана

110 ден.

In stock

Категорија: , ,

За најмладите, избор од 6 најубави приказни од Браќата Грим,раскажани на 6 страници изработени од цврст картон со колоритни илустрации.Во оваа едиција ќе ги најдете: Пепелашка, Црвенкапа. Волкот И седумте јариња, Мачорот в чизми, Јованче и Марика и Снежана и седумте џуџиња. Оваа едиција приказни е преведена и на албански јазик.

Година на издавање

2018

ISBN

978-9989-32-225-2

Автор

Браќата Грим

Издавач

Култура