Back Cover
Види повеќе

Скриени богатства

500 ден.

In stock

СКРИЕНИ БОГАТСТВА
Еден од најпродаваните автори на Њујорк тајмс Нора Робертс во својата книга СКРИЕНИ БОГАТСТВА ни открива интригантна приказна во светот на продавачите на антиквитети, каде една независна жена ја открива цената на својот живот и шемите на еден опседнат убиец …

Година на издавање

2017

ISBN

978-9989-32-890-9

Автор

Нора Робертс

Издавач

Култура