Back Cover
Види повеќе

Скриени богатства

500 ден. 450 ден.

In stock

Категорија: , , ,

СКРИЕНИ БОГАТСТВА
Еден од најпродаваните автори на Њујорк тајмс Нора Робертс во својата книга СКРИЕНИ БОГАТСТВА ни открива интригантна приказна во светот на продавачите на антиквитети, каде една независна жена ја открива цената на својот живот и шемите на еден опседнат убиец …

Година на издавање

2017

ISBN

978-9989-32-890-9

Автор

Нора Робертс

Издавач

Култура