Задна корица
Погледни внатре

Скриени богатства

СКРИЕНИ БОГАТСТВА
Еден од најпродаваните автори на Њујорк тајмс Нора Робертс во својата книга СКРИЕНИ БОГАТСТВА ни открива интригантна приказна во светот на продавачите на антиквитети, каде една независна жена ја открива цената на својот живот и шемите на еден опседнат убиец …

Година на издавање

2017

ISBN

978-9989-32-890-9

Автор

Нора Робертс

Издавач

Култура