Back Cover
Види повеќе

Триото на црната дама

290 ден. 232 ден.

Нема на залиха

Многу години пред да стане лик во Авантурите на Шерлок Холмс, Ирене Адлер беше љубопитно, интелигентно и бунтовно дванаесетгодишно девојче. Таа, исто така, толку многу сакаше да пишува што реши да напише една серија книги за неверојатните мистерии кои ги разрешуваше заедно со нејзините пријатели Шерлок и Лупин.

Година на издавање

2018

ISBN

978-9989-32-991-3

Автор

Ирене Адлер

Издавач

Култура

Серијал

Шерлок, Лупин и јас