Погледни внатре

Сестринството Теа во опасност

250 ден.

Нема на залиха

Теа Стилтон
Таа е многу интересна девојка!
Сигурна и сериозна, работи како специјален репортер за „Глувчеви вести“.
Секогаш е во потрага по интересни вести и е подготвена да оди на авантуристички патувања од кои се враќа
со сензационални статии и фотографии. Таа е брилијантна и секогаш подготвена да им помогне на другите. Теа е одличен пријател на другите глувчиња, но нејзината најистакната особина е женската солидарност!

Сестринството Теа брои пет членови, студенти од колеџот Глушфорд на Островот на китовите. Тие се палави, забавни и сакаат да станат вистинити репортери! Меѓу лекциите и пријателствата, љубовта и слатката завидливост, животот на колеџ е навистина возбудлив!

Година на издавање

2017

ISBN

978-9989-32-925-8

Автор

Теа Стилтон

Издавач

Култура

Серијали

Теа Стилтон