Задна корица
Погледни внатре

Се викам МАМА

390 ден.

Има залиха

На оваа книга се применува скалест попуст во рамките на традиционалниот ноемвриски саем на „Култура“ во периодот 17-28 ноември 2021 г. Во кошничката можеш да комбинираш различни книги што подлежат на скалест попуст. Колку повеќе книги купуваш, толку повеќе пари заштедуваш! Во табелата е прикажано колку би те чинела книгата ако купиш еден или повеќе примероци од неа или во комбинација со други книги што подлежат на скалест попуст.

Квантитет Попуст Намалена цена
1 10% 351 ден.
2 20% 312 ден.
3 30% 273 ден.
4 40% 234 ден.
5 + 50% 195 ден.

Саемски скалест попуст

Ова е приказна за сите родители, другари, братство без сон. Ова е кратка борба против оној чип за заборавање кој ни го вградила Мајката Природа, затоа што ако се сеќаваме на сето она што го проживеавме со децата, наталитетот драстично би опаднал.

(Од легендарната приказна „Бебе“ која ги запали социјалните мрежи и интернет порталите, и го насмеа целиот регион)

„Во училиштата за родители или на индивидуалните советувања, кога и да видам преплашени родителски погледи, пред какви било прашања, посакувам да кажам: ‘Опуштено, тоа е сосем нормално!’ И, токму тука, моќната интервенција за нормализација, од корица до корица, е пресликана во книгата од Јелица Грегановиќ.

Ќе воздивнувате на секоја реченица! Авторката не само што нормализира многу детски и родителски стравови, амбиции, тагa, расправии, туку како бонус нуди неуморна духовитост која сигурнo ќе ги доситни и најмалите сомнежи во тоа дека нормалноста нема граници. Како ни љубовта, фантазијата, довербата – барем не кога се во прашање децата и родителите.

Книгата доверливо и пријателски ве повикува да ги гушнете своите деца или да ѝ се јавите на својата мајка!“

Наташа Ѓурица, психолог

Формат

13,5 х 20 см.

ISBN

978-608-262-029-9

Година на издавање

2019

Автор

Јелица Грегановиќ

Издавач

Култура