Погледни внатре

Сè уште јас

450 ден.

Нема на залиха

Категории: , ,

Конечно долгоочекуваната книга!
Смешна, романтична и емотивна „Сѐ уште јас“ е делот во кој Лу ќе открие која е, која треба да биде, и како да преживее во нејзиниот нов свет.
Луиза Кларк доаѓа во Њујорк со надеж за нов живот, уверена дека може да ја започне оваа авантура и да ја одржи нејзината врска со болничарот Сем кој живее далеку од неа. Таа ќе влез во светот на супербогатите, ќе работи за Леонард Гопник и неговата многу помлада втора сопруга, Агнес. Лу беше решена да го извлече максимумот од ова искуство и да се посвети целосно на нејзината нова работа, но и на животот во Њујорк.

Запознавајќи го богатото општество, Лу ќе го запознае Џош Рајан, човек кој во неа ќе разбуди дел од нејзиното минато. По некое време, таа ќе се запраша:
Која е Луиза Кларк? И како да најде храброст да го следи срцето каде и да ја води?

Година на издавање

2018

ISBN

978-9989-32-994-4

Автор

Џоџо Мојес

Издавач

Култура

Серијали

Јас пред тебе