Погледни внатре

Сакај ме со лаги

280 ден.

Има залиха

Категории: , ,

Кејлеб Дрејк никогаш целосно не успеа да ја заборави својата прва љубов. Ниту кога тој се ожени, ниту, пак, кога таа се омажи. Кога животот конечно му се заокружува, Кејлеб е принуден да одлучи колку далеку е подготвен да отиде за да ја врати назад, во неговиот живот, неодоливата Оливија Каспен.
Но, за секој потег во животот има последица, и наскоро Кејлеб дознава дека понекогаш љубовта доаѓа со неподносливо висока цена.

Година на издавање

2017

ISBN

978-9989-32-912-8

Автор

Тарин Фишер

Издавач

Култура

Серијали

Изгубени во љубовта