Задна корица
Погледни внатре

Сè започна со бакнеж

420 ден.

Има залиха

Новото дело на Миранда Дикинсон „Сè започна со бакнеж“ е бестселер на Сандеј Тајмс. 

Што сè би направиле за да ја пронајдете љубовта на својот живот? Колку далеку би можеле да отидете за да го пронајдете човекот од вашите соништа?

Роми Паркер е жена кога се упатува токму на таква мисија. Во последната сабота пред Божиќ, роми има ненадајна, кратка средба со прекрасен странец, кој можеби е човекот од нејзините фантазии.

Дали Роми ќе го најде човекот од нејзините соништа? Дали вистинската љубов може да биде поблиску отколку што очекувате?

Одлична приказна на којашто ќе сакате да се навратите секоја есен и зима – совршено за љубителите на Џил Мансел и Софи Кинсела.

Година на издавање

2017

ISBN

978-9989-32-921-0

Автор

Миранда Дикинсон

Издавач

Култура