Задна корица
Погледни внатре

Продадена

350 ден.

Има залиха

Категории: , ,

Главниот лик Теа живее одличен живот. Успешна е, и има момче на кое и завидуваат сите пријателки. Кога нејзиното момче ќе ја побара за жена тогаш на нејзината среќа и нема крај. Пред нејзе е свадбено патување во градот на светлината, и таа е посреќна од било кога. Сепак, она што започнува како неверојатна среќа, наскоро се претвора во нешто неочекувано и ужасно…

Година на издавање

2016

ISBN

978-9989-32-841-1

Страници

180

Автор

Марија Гојковиќ

Издавач

Култура