Back Cover
Види повеќе

Принцезата на малиот принц

350 ден.

In stock

Категории:

Ова е бајка за деца кои ја поминале осумнаесетата година од животот. Сите останати нека размислат трипати пред да ја прочитаат, зашто може да нанесе непоправлива штета на нивната малограѓанска психа и нивниот страв од соочување со себеси.

Година на издавање

2014

ISBN

978-9989-32-673-8

Автор

Сашо Тасевски

Издавач

Култура