Задна корица
Погледни внатре

Пресудни години

450 ден.

Има залиха

Категории:

Книгава е сведоштво за последните години од опстојувањето на СФРЈ кога, меѓу другото, благодарение и на д-р Јаков  Лазароски, во Македонија беа создадени темелните претпоставки за ‘оттргнување’ на земјата од прегратките на режимот Слободан Милошевиќ.

Оваа книга не предупредува дека ниедна страница од историјата не треба да се затвори набрзина, без да се прочита и да се разбере.

Година на издавање

2013

ISBN

978-9989-32-714-8

Странци

200

Автор

Сашо Орданоски

Издавач

Култура