Задна корица
Погледни внатре

Повеќе од пријателки… Сестри

100 ден.

Има залиха

Пет девојки сосема случајно ќе се сретнат на пристаништето во Глувчево. Нивната крајна дестинација е колеџот Глушфорд каде овие девојки ќе станат повеќе од пријателки…сестри. Ова е вистинската приказна за Колет, Памела, Ники, Виолет и Паулина и создавањето на сестринството „Теа“.

Година на издавање

2018

ISBN

978-9989-32-942-5

Автор

Теа Стилтон

Издавач

Култура

Серијали

Теа Стилтон