Back Cover
Види повеќе

Последниот пат кога го видов Париз

299 ден. 254 ден.

Нема на залиха

ПОСЛЕДНИОТ ПАТ КОГА ГО ВИДОВ ПАРИЗ
Париз, најромантичниот град на земјата, е место на вторите медени месеци и новооткриените страсти.
Тој нѐ мами на забава од вкусови, звуци, места и мириси. За Лара Луис тоа е местото каде што таа и нејзиниот сопруг ја открија својата љубов. Сега тоа е местото каде што четириесетгодишната Лара верува
дека може да го спаси својот брак.

Година на издавање

2016

ISBN

978-9989-32-881-7

Автор

Елизабет Адлер

Издавач

Култура