Погледни внатре

После тебе

450 ден.

Има залиха

Продолжение на бестселерот на Њујорк тајмс ЈАС ПРЕД ТЕБЕ, роман кој е сакан од целиот свет

Лу Кларк има многу прашања. Како заврши да работи во еден бар на аеродромот, гледајќи како луѓето со авион заминуваат на нови места. Или зошто станот кој е во нејзина сопственост сè уште не го чувствува за свој дом. Дали нејзиното семејство може да ѝ прости за она што таа го направи пред осумнаесет месеци. И дали некогаш ќе ја запознае љубовта на неј зиниот живот.
Она што Лу знае за сигурно е дека нешто мора да промени.
„Оваа прекрасна приказна не е совршена. Таа е полна со солзи и смеа во еднаква мерка.“
L-O-V-E’ Closer
„Прекрасно и топло. Мојес успева да ви го скрши срцето пред да ви ја врати вербата во љубовта.“
Сандеј Експрес
„Класика од Џоџо Мојес – ќе им се допадне на љубителите на нејзините романи“
Heat
„Ја прочитав во еден здив. Невозможно е да не се поврзете со судбината на Лу“
Stylist

Година на издавање

2017

ISBN

978-9989-32-882-4

Автор

Џоџо Мојес

Издавач

Култура

Серијали

Јас пред тебе