Погледни внатре

Политички записи

450 ден.

Категории:

Објавувањето на „Политички записи“ на Трифун Костовски, хуманист, стопанственик, парламентарец и поранешен градоначалник на Скопје е бележит настан во нашата публицистика.

Година на издавање

2007

ISBN

978-9989-32-538-0

Странци

438

Автор

Трифун Костовски

Издавач

Култура