Back Cover
Види повеќе

Пловејќи кон Капри

Категорија: ,

Елизабет Адлер Ве поканува на крстарење по декадентниот Медитеран каде ништо не е како што се чини, никој не ја кажува вистината, а наскоро и убиство е на дневниот ред… Неочекуваните пресврти се само почеток на овој неверојатен трилер од Адлер.

Година на издавање

2016

ISBN

978-9989-32-823-8

Странци

438

Автор

Елизабет Адлер

Издавач

Култура