Задна корица
Погледни внатре

Писмото

420 ден.

Нема на залиха

Категории: , ,

Прочитај ја приказната која има скршено илјадници срца…
Тина Крег копнее да побегне од својот насилен сопруг. Таа работи и повеќе од потребното, за да заштеди доволно пари и да го остави. Волонтирајќи во една добротворна продавница за стара облека, во џебот од едно палто наоѓа старо, запечатено и неиспратено писмо. Почнува да го чита и од тој момент нејзиниот живот засекогаш ќе го смени текот… Били Стирлинг знае дека може да ги поправи работите, но се надева дека може да ги поправи работите. На 4 септември 1939 година пишува писмо кое ќе ја промени неговата судбина. Неговиот живот ќе се промени многу повеќе отколку што тој можеше да си замисли…

Време е да го отворите ПИСМОТО!

Година на издавање

2017

ISBN

978-9989-32-888-6

Автор

Кетрин Хјуџис

Издавач

Култура