Погледни внатре

Основање бизнис

100 ден.

Има залиха

Категории: ,

Се прашувате како најпознатите светски лидери се справуваат со најтешките проблеми? Сега може да научите од нивното искуство. Секоја книга од овој серијал содржи 12-14 поглавја напишани од врвните лидери од различни индустрии, јавниот сектор, универзитетите во кои се опишуваат проблемите со кои се соочиле. Тие споделуваат лични анегдоти и нудат практични совети кои се потпираат на нивното долгогодишно искуство.

Година на издавање

2008

ISBN

978-9989-32-558-8

Странци

76

Автор

Совет од врвни светски бизнис лидери

Издавач

Култура