Back Cover
Види повеќе

Од прва рака

250 ден.

Нема на залиха

Категории:

„Oд прва рака“ е книга која раскажува какво е чувството да се биде дел од вртоглавиот подем на една компанија каков што не бил виден претходно, да се опстојува во една средина каде што не важат старите правила.

Година на издавање

2011

ISBN

978-9989-32-659-2

Странци

600

Автор

Даглас Едвардс

Издавач

Култура