Back Cover
Види повеќе

Обиди се со мене

420 ден.

In stock

Симпатичен, смешен и романтичен роман, бестселер на Сандеј тајмс

Клио Квин нема голем успех кога станува збор за мажи, но тогаш се појавува Вил. Убав и внимателен, тој може да биде нејзиниот господин Вистински. Работите дефинитивно и` одат во прилог на Клио … освен еден мал проблем со прилично големо его. Џони Ла Вентура, извонреден скулптор, но нејзина голема напаст од детството, кој се враќа во Чанингс Хил и ќе продолжи со измачувањето како никогаш да не бил заминат. Во меѓувреме, сестрата на Клио, Аби има проблем со својот сопруг – Том кој одеднаш станува далечен и повлечен, а таа е решена да дознаете зошто. Но, шокантната вистина ќе значи крај за нивниот среќен брак? Сестрите наскоро ќе дознаат дека минатото може да се врати и да те прогонува.

Година на издавање

2017

ISBN

978-9989-32-886-2

Автор

Џил Мансел

Издавач

Култура