Погледни внатре

Обиди се повторно Марвин

210 ден.

Има залиха

ОБИДИ СЕ ПОВТОРНО МАРВИН
Во еден миг на Марвин претера: успеа да ја налути Мариела Чизмата!
За среќа, повикот од мечката Гил го катапултираше во Магичното село, каде го чекаа големи вести: тој мора да најде едно мистериозно и невидливо оружје.
Штета што е скриено во срцето на познатата шума… каде има чудовиште!

Година на издавање

2018

ISBN

978-9989-32-989-0

Автор

Сер Стив Стивенсон

Издавач

Култура

Серијали

Марвин и пријателите