Погледни внатре

Ноќ на вештерките… плаши мачка!

250 ден.

Има залиха

Овој роман не запознава со Темноза Темнобракс, една шармантна глувчица која живее во гробница и работи во една компанија која
организира погреби… таа е поканета заедно со мене да присуствува на една забава за Ноќта на вештерките… колку храбро! Ако сакате да ги откриете сите тајни како да подготвите одлична забава за Ноќта на вештерките и да добиете инспирација во што да ги маскирате своите деца и како тогаш оваа книга е токму за вас.

Година на издавање

2014

ISBN

978-9989-32-782-7

Страници

126

Автор

Џеронимо Стилтон

Издавач

Култура

Серијали

Џеронимо Стилтон