Задна корица
Погледни внатре

Ние, другите

210 ден.

Има залиха

Категории:

Како да се отпочне патување кон нешто толку лично, што е апсолутно лично, без да се побараат корените, основите, предисторијата на историјата, приказната пред приказната, без да се постават сите прашања кои се предуслов за оние интимни запрашувања?

Битието е проблем. Животот е патека која нуди можни решенија за тој проблем.

Уште едно книжевно остварување на неповторливиот Сашо Димоски.

Година на издавање

2015

ISBN

978-9989-32-813-8

Странци

202

Автор

Сашо Димоски

Издавач

Култура