Back Cover
Види повеќе

Неопходни лаги

390 ден.

In stock

Категорија: ,

Романот „Неопходни лаги” ќе Ви го украде срцето.

Книгата, која е напишана за храброста која е потребна да бидеш оној кој што треба, дури и тогаш кога општеството ти налага поинаку, е полн со откритија – како и за читачот, така и за двете храбри протагонисти. Да Ве предупредам – романот ќе Ви го украде времето потребно за други обврски – кога ќе започнете да го читате, ништо друго нема да Ви биде поважно од тоа да стигнете до крајот, од кој срцето ќе Ви затрепери.

Година на издавање

2016

ISBN

978-9989-32-830-5

Странци

438

Автор

Дијана Чејмберлен

Издавач

Култура