Задна корица
Погледни внатре

Насмевката на Мона Глувчева

250 ден.

Има залиха

Илустриран детски роман на 128 страници за згодите и незгодите на Џеронимо Стилтон во расрешување на мистеријата за ремек делото „Насмевката на Мона Глувчева“ од најпознатиот уметник во Глувчево – Глушонардо да Цвинчи. „Мона Глувчева крие тајна. Глушонардо да Цвинчи во сликата скрил мистериозни докази… Мојот глувчевски инстинкт насети дека тука се крие некое богатство. Не слушнавте? Сакате да дојдете со мене или не сакате? Ќе биде необична потрага по богатство, ви давам чесен Стилтонски збор.“

Година на издавање

2014

ISBN

978-9989-32-750-6

Автор

Џеронимо Стилтон

Издавач

Култура

Серијали

Џеронимо Стилтон