Задна корица
Погледни внатре

На зајдисонце

299 ден.

Нема на залиха

Категории: ,

Ова е прв роман кој го прочитав, а го третира третото доба од животот на кој му припаѓам. Едноставен, лесно читлив без премногу силни и драматични случувања кои му прилегаат на овој период од животот.

Во него спонтано се преплетуваат приказните на сите јунаци се до самиот крај. Едноставно, се е отслик на реалниот живот во кој главна е љубовта како главна компонента на човековото битисување.
– Ангелина Илиевска

Година на издавање

2015

ISBN

978-9989-32-815-2

Автор

Милијана Павловска

Издавач

Култура