Задна корица
Погледни внатре

Мојот живот во харем

350 ден.

Нема на залиха

Категории: , ,

Ова не е само секси приказна во една егзотична земја , туку и приказна за тоа како една девојка која била бунтовен тинејџер успева да ја пронајде својата биолошка мајка и да посвои машко дете.

Година на издавање

2016

ISBN

978-9989-32-848-0

Странци

325

Автор

Џилијан Лорен

Издавач

Култура