Види повеќе

Маша и Медо – Залепи и бои

150 ден. 60 ден.

Боенка со приказна за омилените ликови на децата Маша и Медо, плус 16 стикери.

Година на издавање

2014

ISBN

9785

Автор

О. Кузовков

Издавач

Култура