Види повеќе

Маша и Медо – Внимание реновираме

150 ден. 60 ден.

Најгледаниот цртан на youtube со 95 000 000 видувања пресликан во живописна сликовница на 24 страници. Сите згоди и незгоди на Медо предизвикани од реновирањето на домот на мечето.

Година на издавање

2014

ISBN

978-9989-32-762-9

Странци

24

Автор

О. Кузовков

Издавач

Култура