Види повеќе

Маша и Медо – Весели вежби

150 ден. 60 ден.

Интерактивна боенка со омилените ликови на Маша и Медо. Цртаме, боиме, пишуваме и сметаме со креди. Оваа боенка може да се употребува неколку пати. Со полувлажна крпа можете да го избришете сето она што сте го обоиле и повторно да ја користите.

Година на издавање

2014

ISBN

978-9989-32-779-7

Странци

199

Автор

О. Кузовков

Издавач

Култура