Види повеќе

Маша и Медо – Прва средба

150 ден. 60 ден.

Прекрасна сликовница на 24 страници со омилените детски ликови за првата средба на палавата Маша со Медо

Година на издавање

2014

ISBN

978

Автор

О. Кузовков

Издавач

Култура