Види повеќе

Маша и Медо – Најденко

150 ден. 60 ден.

Приказната за гостинот пингвин на Медо оживеана преку прекрасните 24 илустрации.

Година на издавање

2014

ISBN

9784

Автор

О. Кузовков

Издавач

Култура