Види повеќе

Маша и Медо – Хокус покус

150 ден. 60 ден.

Приказна за обидот на Маша да биде магионичар. Дали Маша ќе успее да го врати Медо од светот каде што го испрати, или пак ќе му се придружи на своето најверно другарче? Сите одговори ги носи живописната сликовница на 24 страници.

Година на издавање

2014

ISBN

978-9989-32-763-6

Странци

24

Автор

О. Кузовков

Издавач

Култура