Види повеќе

Маша и Медо – Еден, два, три, запалете се светилки!

150 ден. 60 ден.

Незгодите на Медо со палавата Маша при подготвување на домот на Миша за Нова година! Живописна новогодишна сликовница на 24 страници.

Година на издавање

2014

ISBN

9783

Автор

О. Кузовков

Издавач

Култура