Види повеќе

Маша и Медо – Диши, не диши

150 ден. 60 ден.

Живописна сликовница на 24 страници за незгодите на Мечето Миша со палавата Маша. Машаманија конечно во Македонија

Година на издавање

2014

ISBN

9781

Автор

О. Кузовков

Издавач

Култура