Back Cover
Види повеќе

Марвин и смрдликовците

210 ден. 189 ден.

Година на издавање

2018

ISBN

978-9989-32-990-6

Автор

Сер Стив Стивенсон

Издавач

Култура

Серијал

Марвин и пријателите