Задна корица
Погледни внатре

Магичната ноќ на џуџињата

250 ден.

Има залиха

На оваа книга се применува скалест попуст во рамките на традиционалниот ноемвриски саем на „Култура“ во периодот 17-28 ноември 2021 г. Во кошничката можеш да комбинираш различни книги што подлежат на скалест попуст. Колку повеќе книги купуваш, толку повеќе пари заштедуваш! Во табелата е прикажано колку би те чинела книгата ако купиш еден или повеќе примероци од неа или во комбинација со други книги што подлежат на скалест попуст.

Квантитет Попуст Намалена цена
1 10% 225 ден.
2 20% 200 ден.
3 30% 175 ден.
4 40% 150 ден.
5 + 50% 125 ден.

Саемски скалест попуст

„Беше вечер и јас сè уште бев во канцеларијата на работа со Теа и Трапола. Бифо и Бифа, две убави џуџиња, кои ќе нè одведат на фантастично патување на Северниот Пол, ќе донесат магија во канцеларијата!“

ISBN

978-608-262-056-5

Страници

65

Година на издавање

2019

Автор

Џеронимо Стилтон

Издавач

Култура

Серијали

Џеронимо Стилтон