Back Cover
Види повеќе

Љубовта на Стефани Плам

Категории:

Ова е книга исполнета со авантура, напнатост и опис на една вистинска љубов. Ги дава следниве совети: Секогаш чувај го својот грб. Гледај во двете насоки. Се чувствува љубов во воздухот, затоа уживај се до неволји.

Година на издавање

2009

ISBN

978-9989-32-597-9

Странци

180

Автор

Џенет Иванович

Издавач

Култура