Задна корица
Погледни внатре

Љубовникот на куртизаната

420 ден.

Нема на залиха

Категории: , ,

Исклучителна приказна која ја истражува сложената природа на срцето на една мајка…. Љубовникот на куртизаната магично ве привлекува, доживувајќи го раскажувањето како милозвучен шепот, како свеж ветрец и како егзотичен зачин. Читањето на оваа книга е уникатно, бидејќи ќе остане врежано засекогаш.

Година на издавање

2016

ISBN

978-9989-32-849-7

Автор

Габриела Ким

Издавач

Култура